Lid worden

Categorie: Over ons

Iedere liefhebber, enthousiasteling, wel of geen bezitter van een oldtimer, Austin A30-A35 eigenaar kan lid worden van de Austin Club, ook al woont u niet in Nederland. 10% van onze leden komen uit België, Groot Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Zweden en Noorwegen.

Het snelst lid worden doet u via het Aanmeld Formulier welke direct ingevuld en per email verzonden kan worden. Het is ook mogelijk het aanmeldformulier per post te versturen, neem hiervoor contact op met onze Penningmeester.

 

Meld u aan!

 

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel is natuurlijk dat u contact kunt krijgen met Austinniers over de hele wereld.

 

 

Evenementen

Met regelmaat organiseert of bezoekt de Austin A30-A35 Eigenaren Club evenementen. Bij de meeste evenementen geldt dat ze niet alleen leuk zijn voor sleuteraars maar ook voor mensen die het autootje gewoon een warm hart toe dragen en een leuke uitje willen hebben. Kortom voor het hele gezin!
Voorbeelden van evenementen: 
- De algemene leden vergadering met aansluitend een kofferbak verkoop
- Een 'Spannerday'
- De International Rally in Groot Brittannië
- Kampeerweekend
- Het kerstdiner
- Borrelavonden
Als clublid kun je veel bijdragen aan en helpen met het organiseren van evenementen. 
Meer evenementen kunt u vinden in onze Evenementen Kalender, kijkt u dan gelijk even bij ons Nieuws voor een impressie van ons clubgebeuren van afgelopen jaren.

 

Het Clubblad

De Austinfo staat vol interessante artikelen. Dit blad verschijnt 3x per jaar en ontvangt u per post. Als lid mag u Austin gerelateerde advertenties gratis plaatsen in de rubriek contactpuntjes. Een echte advertentie kan natuurlijk ook. Neemt u hiervoor contact op met de Redactie Austinfo

 

Technisch advies

Binnen de club is heel veel technische kennis aanwezig en men is nooit te beroerd om deze te delen. Bent u lid dan kunt u altijd op advies en zelfs hulp rekenen van andere leden.

Hits: 6248