Lectuur

Categorie: Over ons

U bent geïnteresseerd in de Austin A30 en/of A35 en u wilt het een en ander lezen hierover. Gelukkig zijn er een aantal boeken die u dan kunt aanschaffen. Hieronder vindt u een lijst van boeken en andere documentatie. De lijst is niet compleet en mocht u nog aanbevelingen hebben dan kunt u deze sturen naar de Redactie Austinfo

 

 

Vorm: Boek
Titel: Post-War Baby Austins (A30-A35-A40)
Auteur: Barney Sharratt
Talen: Engels

Beschrijving: Alles wat u wil weten over de geschiedenis, gebruik en technische details van de Autotjes staat in dit boek beschreven. 

 

 

Vorm: Boek
Titel: Austin A30 & A35 Super Profile
Auteur: Kim Henson
Talen: Engels

Beschrijving: Een boekje met mooie foto's van de Austin A30 en A35 uit de serie Super Profile boeken. Redelijk complete beschrijving maar niet zo uitgebreid als bijvoorbeeld Baby Austins.

 

 

Vorm: Boek
Titel: Accessible Classics - Austin A30/A35
Subtitel: Enjoying Your Austin
Auteur: Kim Henson

Omschrijving: Dit boek van Kim Henson geeft een gedetailleerd inzicht in het unieke karakter, de aantrekkingskracht en praktische bruikbaarheid van de A30 en A35 voor gebruik in de echte wereld in de 21e eeuw, met een schat aan specifieke informatie over aanschaf, onderhoud en behoud over het gebruik van- en genieten van de auto's. Geschreven vanuit een praktisch oogpunt door iemand met jarenlange ervaring. Dit boek bevat een heleboel fascinerende informatie welke nooit eerder is gepubliceerd.

 

 

Vorm: Boek en Paperback
Titel: Austin A30-A35 Workshop manual
Talen: Engels, Nederlands
Auteur: BMC

Beschrijving: Dit is een typisch werkplaats handboek. Alle technische informatie staat hierin vermeld. Ook bevat dit naslagwerk uitgebreide geëxplodeerde afbeeldingen van de verschillende afbeeldingen

 

Vorm: Paperback
Titel: Running and Maintenance instructions
Auteur: BMC

Beschrijving: Het betreft hier een boekje wat meegeleverd werd met de aankoop van een Austin A30 of A35. Deze boekjes zijn in het verleden ook wel herdrukt. Hou dit in het achterhoofd bij de aanschaf van een dergelijk boekje.

Vorm: Brochure
Titel: Verschillende

Beschrijving: Voor deze Auto's zijn verschillende brochures gepubliceerd. Neem een kijkje op de volgende websites voor een impressie:

brochuremuseum.nl

storm.oldcarmanualproject.com

Hoppend.nl

Hits: 5987